tisdag 1 februari 2011

GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för lunch (video)
Sikta din hjälm kamera och spela upp film är ett problem på de flesta modeller. Den HD170 gör det enkelt, men då träffar du med en massa bulk. Contour arbetar på en sökare app för IOS och Android-enheter som kommer att trådlöst strömma video, men det är inte ute ännu. GoPro LCD BacPac, å andra sidan är sjöfarten i dag. Vi tillbringade lite kvalitetstid med en på CES , en liten skärm som fästs på baksidan av en 1080p HD Hero och låter dig se vad som filmas och även spela upp vad du har fångat tidigare. Som ni kan se det tillför ungefär en kvarts tum djup på kameran, men kommer med en ersättning bakdörren för att behålla kompatibilitet med alla fästen. Det är sjöfarten nu för $ 80, vilket gör det till en något dyrt tillbehör för en $ 300 kamera.

Gallery: GoPro LCD BacPac

Fortsätt läsa GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video)

GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GoPro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar