onsdag 30 mars 2011

Boxee detaljer nästa ruta uppdatering med IPAD stöd och mer maj

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Boxee Box IPAD app
Vi vägrar vara förvånad över att nästa Boxee Box uppdatering faktiskt inte anländer i slutet av mars , men bara för att tidvattnet oss över vd Avner Ronen har plockat upp sitt bloggande penna och avslöjade många av de förändringar på vägen. Som nämnts på att de australiska podcast kommer webbläsaren bli snabbare, samt en ny på skärmen för FF / RW kontroller alternativ för sortering lokala filer och ytterligare språkstöd. En smiley är reserverad för nyheter som stöd för Boxee för IPAD kommer att ingå, innan man går vidare till en lista över fel som kommer att utrotas. Tidig tillgång användare bör förvänta sig att se testbyggen rulla ut inom kort, med planer för större uppdaterats till den Boxee Box (och " andra Boxee baserade enheter ") var tredje månad eller så så vi ska förvänta oss här i maj - inga ord om något för PC-klienter. Fram till dess drabbats källan länk för alla detaljer eller bara återuppleva våra speciella CES hands-on tid med Boxee för iPad i galleriet.

Boxee detaljer nästa ruta uppdatering med IPAD stöd och mer maj publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 30 Mar 2011 15:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boxee Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar