onsdag 30 mars 2011

Tesla stämmer Top Gear för ärekränkning, New Stig tillgänglig för en kommentar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/tesla-sues-top-gear-for-libel-new-stig-unavailable-for-comment/:
Tesla stämmer Top Gear för ärekränkning, till New Stig inte nås för en kommentar
Fans av en särskild show med tre medelålders män med en ohälsosam förkärlek för bilar, plus en fjärde person vars intressen snarare mer svårfångade, minns förmodligen en 2008 episod där Top Gear besättningen lambasted det Tesla Roadster . (Om inte, är en särskilt låg-inspelning med hög kvalitet inbäddade nedan.) Den som visar, skulle Jeremy Clarkson ses piskning ett runt banan, klagar en rad bara 55 miles innan som visar att bilen knuffas in i garaget, förmodligen ut kostnad. Inte sant, säger Tesla, som har inlämnat en stämningsansökan mot BBC för förtal och illvilliga lögner. Tesla hävdar att bland annat var två bilar lämnats och vid alla tillfällen åtminstone en av dem var redo och villig. Utöver detta vet Tesla att varken bil någonsin tappat under 25 procents laddning, vilket innebär att hela den trycks in i garaget var, ja, iscensatta. Det är svårt att se på detta som mycket mer än ett PR-drag, Tesla väntat i över två år till fil, men det betyder inte att klagomålet inte legit. Nu är det dags för Beeb att bygga ut sin besättning tam racing advokater. Vissa säger att deras kostymer är tillverkade av ull, och att deras portföljer innehåller faktiska underbyxor. Allt vi vet är att de är mycket väl kompenseras.

Fortsätt läsa Tesla stämmer Top Gear för ärekränkning, New Stig tillgänglig för en kommentar (video)

Tesla stämmer Top Gear för ärekränkning, New Stig tillgänglig för en kommentar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 06:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tesla (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar