onsdag 30 mars 2011

Windows Phone 7 få NFC betalningar i nästa uppdatering?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/windows-phone-7-getting-nfc-payments-in-next-update/:
Microsofts Windows Phone 7 är fortfarande fånga upp till konkurrens i termer av apps och grundläggande funktioner , men när det gäller mobila betalningar är det kanske inte vara kvar i dammet - Bloomberg har två anonyma källor som säger att Microsoft kommer att utrusta nästa version av Windows Phone 7 med mjukvara stöd för närområdet kommunikation , och grädda NFC teknik i WP7 smartphones så tidigt som i år. Som vi hörde tidigare i veckan, är Google enligt uppgift arbetar på ett liknande plan , komplett med partnerskap i kreditkortet utrymme, får RIM eller inte kan vara argumentera med transportörer över sin Bank of America rättegång , och den allmänna uppfattningen kring vattenkylare är att Apple kommer inte att driva kontaktlösa betalningar i år. Ja, det är en spännande tid att arbeta i branscher som enbart bygger på pengar byter ägare.

Windows Phone 7 få NFC betalningar i nästa uppdatering? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 19:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar