onsdag 30 mars 2011

IE9 är den mest energieffektiva modern webbläsare, enligt Microsofts egna tester

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/ie9-is-the-most-energy-efficient-modern-browser-according-to-mi/:
Av alla de slagfält vi har sett i webbläsaren krig, är det här en aldrig riktigt korsat våra tankar innan: energieffektivitet. Ja, energieffektivitet av en mjukvara, hårdvara inte är touted av Microsoft som ett särskiljande drag för sin nya fräscha Internet Explorer 9 . Det är hopsamlad de fem mest populära webbläsarna och sätta dem genom en cykel av riktmärken - även Microsofts egen FishIE Tank grafikacceleration test, men inte något populärt Adobe Flash - så länge man mäter hur mycket ström de använder utöver vad den underliggande Windows 7 Systemet måste hålla sig igång. Chockerande var IE9 vinnaren varje gång och det finns en svagt slutsatsen att om man vill ha bra batteritid, kommer du att gå med Internet Explorer. Nåja, oavsett om du betraktar dem som ett gott skratt eller mycket värdefull köparens råd, det finns mycket mer av dessa jämförelser strömförbrukning vid källan länken nedan.

IE9 är den mest energieffektiva modern webbläsare, enligt Microsofts egna tester som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 19:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mashable | källa IEBlog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar