onsdag 30 mars 2011

Microsofts uppdaterade Xbox 360 skivformat "för att lägga en extra gigabyte?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:
Som du minns från igår, det var en liten detalj som utmärkte sig i Microsofts tillkännagivande av ett nytt förhandsvisning program för Xbox 360 - det vill säga ord som den senaste systemuppdateringen skulle föra med sig en "uppdaterad Xbox 360 skivformat. " Som naturligt fick massor av spekulation, och Eurogamer säger nu har det hört från en "högt uppsatt källa utveckling" som har bekräftat att det nya skivformatet faktiskt tillför 1 GB lagringsutrymme till Xbox 360 skivor. Som plats konstaterar toppar Xbox 360: s nuvarande skivformat ut på bara 6.8GB, som fortfarande ger ett visst utrymme att leka med på en standard dual-layer DVD. Det skulle också förklara gratis kopia av Halo: Reach att Microsoft ger ut till alla som accepteras i förhandsgranskningen programmet - kan inte riktigt testa en ny skiva format utan några nya skivor nu, kan du?

Microsofts uppdaterade Xbox 360 skivformat "för att lägga en extra gigabyte? ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 17:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Eurogamer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar