onsdag 30 mars 2011

Googles gigabit fibernät som ska byggas i Kansas City, Kansas, människor i Topeka uppgift modfälld

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/googles-gigabit-fiber-network-to-be-built-in-kansas-city-kansa/:
Vi var bara undrar vad Google gjorde med att supersnabba gigabit-nätverk den lovade att ställa upp i en lycklig stad och här är äntligen en ny utveckling. Vinnaren har valts och det är Kansas City, Kansas. Att ha vinnande samfundet i dess egen stat kommer vara ganska bittert piller för människorna i Topeka att svälja, eftersom de faktiskt bytt namn sin stad till Google, Kansas, bara att försöka blidka Mountain View herrar. Hej, är vi säkra på Google vet bäst! Ett avtal har nu undertecknats utbyggnaden av fiber godhet i Kansas City, vilket bör resultera i gigabit tjänsten blir tillgänglig för lokalbefolkningen under 2012. En presskonferens är planerad till 1:00 ET, som kommer att livestreamed på YouTube-länk nedan, och du kan kolla tillkännagivandet video efter rasten medan du väntar.

Fortsätt läsa Googles gigabit fibernät som ska byggas i Kansas City, Kansas, människor i Topeka uppgift modfälld

Googles gigabit fibernät som ska byggas i Kansas City, Kansas, människor i Topeka uppgift modfälld ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 12:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den officiella Google-bloggen , Google (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar