onsdag 30 mars 2011

Crackle börjar strömma alla sina gratis filmer att Roku, PS3, Sony TV och Blu-ray-spelare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/crackle-starts-streaming-free-movies-to-roku-ps3-sony-tvs-and/:
Sonys Crackle har haft ett mer framgångsrikt liv så här långt än dess tidigare iteration som Grouper , strömmande filmer, TV och shorts till olika enheter sedan lanseringen tillbaka i '07 och tillkännagav idag sitt fulla bibliotek kommer att streaming till PS3, Roku lådor, Sony Blu-ray spelare och Bravia TV. Expanderande full tillgång från just Google TV (det finns också en Android-app som just nu strömmar några av de objekt) det tar kredit som den enda leverantör som erbjuder gratis fullängds flicks som Ghostbusters, B annons Boys, A Few Good Men och mer gratis på dessa plattformar. Nackdelarna är videon som toppar ut på 480p standard definition och Hulu-stil kommersiella avbrott, men om du absolut måste titta Weekend på Bernies II utan att spendera några pengar det är ett alternativ - åtminstone länge PS3 webbläsare som inte kraschar med ett out of memory fel som det gjorde för oss. Det funkade bättre på mer kapabla plattformar, så kolla in alla detaljer i pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa Crackle börjar strömma alla sina gratis filmer att Roku, PS3, Sony TV och Blu-ray-spelare

Crackle börjar strömma alla sina gratis filmer att Roku, PS3, Sony TV och Blu-ray-spelare som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 22:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar