onsdag 30 mars 2011

Google får regelbunden privatliv revisioner följande FTC förhandsavgörande om Buzz

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

Tja, det ser ut spöke Buzz kommer att hotande stor över Google för en tid framöver - Företaget har just nått en överenskommelse med FTC som kommer att se det få oberoende privatlivet revision vartannat år för de kommande tjugo åren efter ett dom som upptäckte att Google brutit mot sin egen sekretesspolicy med tjänsten. I ett blogginlägg idag, säger Google också att det nu kommer att "be användarna att ge oss tydliga medgivande" innan det blir några förändringar i hur den delar sin personliga information, och det tillagt att det vill "be om ursäkt igen för de misstag vi görs med Buzz. " När det gäller FTC, beskriver ordförande Jon Leibowitz uppgörelsen som en "tuff" en, och säger helt enkelt att "när företag gör privatliv löften, de behöver för att hedra dem."

Google får regelbunden privatliv revisioner följande FTC förhandsavgörande om Buzz ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Officiella Google Blog , FTC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar