måndag 11 juli 2011

3G-ASUS Eee Pad Transformator fläckig på nätet, till priser från 499 €

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/3g-enabled-asus-eee-pad-transformer-spotted-online-priced-start/:
Vid denna tid, förhoppningsvis, alla ni som var på jakt fick för en transformator äntligen din vantar på en. Om du höll ut för 3G-versionen, men kan du sluta fidgeting - det är redan prissatta på det europeiska fastlandet, sätta det nästan en månad före sin förväntade ankomsttid . i Storbritannien Notebook Italia fläckig både 16GB och 32GB iterationer listade på nätet, hämta € 499 och € 599, respektive inklusive moms. Notebook Italia också tog en skärmdump av en uppdaterad produkt sida på ASUS: s italienska webbplats, men när vi tittade noteringen vi just hittat WiFi-bara versioner, med förutsägbart lägre priser för match. Oavsett vad du skiva den dock både bruksanvisning och illustrerade produkt handboken lever och frodas på ASUS hemsida, vilket antyder att du borde se detta på gatorna i Milano snart nog.

[Tack, Marco]

3G-ASUS Eee Pad Transformator fläckig på nätet, till priser från 499 € publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 12:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Notebook Italia | källa ASUS (manuell) , (guide) , (produkt sida) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar