måndag 11 juli 2011

Microsoft Explorer Touch Mouse tyst avslöjade, svartabörshajar BlueTrack och haptisk återkoppling

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/10/microsoft-explorer-touch-mouse-quietly-revealed-touts-bluetrack/:
Microsofts Touch mus ? Ja, du har hört det. Men har du fångat vinden i sina Explorer Touch Mouse? Nä, vi tror inte det. I själva verket hade varken Pocket-lint, men snubblade över denna varelse på kläderna i London Jul i juli händelse. Det är placerat mellan Touch Mouse och Arc Mouse , som ståtar med en blå nyans, BlueTrack-teknik (till mus på byxbenet) och samma typ av haptiska scrollpad som används på ovannämnda Arc. Det finns en slutsumma på fem anpassningsbara knappar som kan konfigureras för vänster eller höger hand använda, och naturligtvis kan de goda vibrationerna vara inaktiverad om du helt enkelt inte är kosher med dem. Microsoft har inte spilla alltför många andra detaljer, men det är tänkt att landa senare denna månad (åtminstone i Storbritannien) för £ 69,99.

Uppdatering: Vår polare över på WinRumors lyckats haffa en officiell press skott också.

Microsoft Explorer Touch Mouse avslöjade tyst, svartabörshajar BlueTrack och haptisk återkoppling ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Jul 2011 19:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar