måndag 11 juli 2011

BlackBerry Internet Service 4,1 kommande 8 oktober priming inkorgar för det större goda?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/blackberry-internet-service-4-1-coming-october-8th-priming-inbo/:
Till viss det är bara en punktutgåva, men för andra är det mycket, mycket mer. Om läckt dokumentation som samlats in av N4BB.com är korrekt, 4,1 frigivning av BlackBerry Internet Service kommer ner gäddan, på grund utomlands i september 10 och i USA den 8 oktober. Som alla BB aficionado förväntar det ger en svit av förbättringar, stöta den maximala storleken för bilagor till åtta megabyte, förbättra vissa säkerhetsåtgärder, och lägga till en läcker klingande ny funktion som kallas inkorg grundning. Med detta kommer de första 20 meddelanden av nytillkomna konto laddas ner direkt, "omedelbart ge användarna försäkran om att deras e-post är installerad och fungerar." Lidande lite extra högt blodtryck väntan för att se om de första missiv synkronisera korrekt? Din diuretikum kan bara vara inkommande.

BlackBerry Internet Service 4,1 kommande 8 oktober priming inkorgar för större goda? publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 10:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa N4BB.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar