måndag 11 juli 2011

Apple-filer second ITC patentintrång klagomål mot HTC

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/apple-files-second-itc-patent-infringement-complaint-against-htc/:
Ingenting som ett litet kanslisvenska för att ta udden av en måndag, va? Bara månader efter att Apple klappade HTC med en ITC klagomål ser det ut som om bolaget gör samma sak igen. Som om ett pågående ITC klagomål mot Samsung inte var nog, är den amerikanska International Trade Commission rapporterar att HTC är anklagade igen. Som förväntat, är det patentintrång klagomål ber om enhet att blockera importen av "personliga elektroniska apparater" av HTC, men tills den blir tillgänglig för offentlig visning, är det svårt att veta exakt vilken enhet (er) kryssat för advokater i Cupertino utanför . När det gäller tidigare tiff? En domare förväntas pröva denna 5 augusti och de resultaten är därefter föremål för granskning av hela kommissionen. HTC: s inte kommentera ännu eftersom även om det inte har sett detaljerna, så vi kommer se till att hålla er uppdaterade som dramat utvecklar sig.

Apple-filer second ITC patentintrång klagomål mot HTC publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 11:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa San Francisco Chronicle , FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar