måndag 11 juli 2011

iRiver Story HD blir den första Google eBooks-integrerad e-läsare, inte blir den sista

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:
Vi är inte precis saknas för digitala bokhandlar, men Googles e-böcker erbjudande är verkligen en av de smartaste runt. Och tydligen är det inte alls lika många platser som marknadsförare i Mountain View skulle vilja. Den Goog just meddelat att irivers Story HD snart skulle bli den första Google-böcker-integrerad e-läsare, med den nya modellen går till försäljning 17 juli på Target. Det kommer fortfarande sälja för $ 139,99, och ingen av de faktiska hårdvaran specifikationer kommer att ändras från den befintliga modellen. Naturligtvis har eBooks plattformen varit öppen för alla förlag, återförsäljare och tillverkare från början, det är bara att iRiver har blivit den första tillverkaren att lyssna till samtalet. Naturligtvis Googles retar oss genom att öppet ange att flera av dessa är på väg, och om du bara så råkar vara en e-läsare tillverkare ... Tja, skulle det älskar verkligen att ha en pratstund.

iRiver Story HD blir den första Google eBooks-integrerad e-läsare, inte blir det sista ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 12:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa Officiella Google Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar