måndag 11 juli 2011

Google införa "zooma för att fylla skärmen" alternativet på en "nära framtid" version av Honeycomb

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/google-introducing-zoom-to-fill-screen-option-on-a-near-futur/:
Att ha en stor, 1280 x 800 10,1-tums skärm är bara inte bra om din favorit gamla Android Apps inte har uppdaterats för att använda den. Helst alla devs skulle justera sina produkter för att ordentligt lysa upp dessa pixlar, men det är inte alltid möjligt. Googles kliva in, lägger till ytterligare visningsalternativ på "en nära framtid utsläpp av Honeycomb" som helt enkelt kommer att zooma på programmet för att passa skärmen. Detta är skild från nuvarande sträckning alternativ, som ibland ser dåligt eller inte fungerar. När detta läge är aktiverat app kommer att återges på cirka 320 x 480 och den bilden blåses upp för att passa. Ganska ser resultat? Osannolikt, men lite vaselin på linsen kan bara stärka förtroendet för dessa åldrande apps.

[Tack till alla som skickade detta i]

Google införa "zooma för att fylla skärmen" alternativet på en "nära framtid" version av Honeycomb publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Developers Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar