måndag 11 juli 2011

HP Spela musik synkronisering tjänsten träffar beta, ta med USB-kabel

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:
Hej, skulle det inte vara bra om du kunde synkronisera din musiksamling över din hårddisk och alla dina mobila enheter? Ja hm, vi vet vad du tänker. Ändå känns HP tydligt behovet av att spela lite catch-up. Det börjar ännu en ansluten musik tjänsten , som kallas HP-Play, som är speciellt riktade till ägare av styrplattan Veer, och eventuellt andra webOS enheter såsom Pre 3. Beta har just lanserats och av alla åtgärder som är en extremt grundläggande affär - som iTunes 2001 grundläggande: ingen OTA synkronisering, inga moln lagring och ingen butik. Men detta är bara en beta, och om det band i HP musiktjänsten som det ryktas om ett par veckor sedan så kan det vara början på något mer i linje med luftkonditionering, rent dricksvatten och andra moderna förväntningar.

HP Spela musik synkronisering tjänsten träffar beta, ta med din USB-kabel som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral | källa HP Spela | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar