måndag 11 juli 2011

Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefoner och på Ios

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:
Comcasts Xfinity TV-app gjorde sin tablet debut på iPad förra året och nu är det äntligen redo för Android tablets också. Den senaste uppdateringen på Android Market ger en Honeycomb version med fjärrkontroll och video on-demand som besöker sett ovan (endast officiellt certifierad för Xoom, men det bör fungera på andra också) - men inte Spela nu streaming , men ändå - - och även bör fastställa programmet på telefoner som kör Gingerbread. iOS användare har inte helt lämnat ut som en liten bula har utfärdats som ska fixa några tekniska frågor på dessa plattformar också. Den fria program finns tillgängliga vid källan länkarna nedan, välja önskad smak och hämta därifrån.

Fortsätt läsa Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefoner och på Ios

Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, telefoner Gingerbread och på Ios ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | källa iTunes , Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar