måndag 11 juli 2011

Inhabitat Veckan i Green: Bionic glasögon, förnybar energi ö och en hybrid Popemobile

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/10/inhabitats-week-in-green-bionic-eyeglasses-renewable-energy-i/:
Kabelansluten den mänskliga kroppen på otroliga nya sätt denna vecka som Inhabitat rapporterade att en förlamad japansk man inlett ett äventyr genom Frankrike med hjälp av en robot exoskelett . Vi såg också NASA lansera en kissa återvinning väska som gör urinen till en sportdryck, och vi såg ett par Bionic glasögon som skulle kunna hjälpa de blinda se. Å andra sidan är robotarna blir mer och mer kreativa - kolla in dessa psykedeliska LED-ljus målningar som gjorts av Roomba dammsugare. Vi såg också en ny studie visar att barn förutspår framtiden för teknik och Toysmith gav vanlig kartong en rolig omstart robot .

Futuristic flyget gjort stora motvind denna vecka som EU investerade $ 6.200.000 dollar för att utveckla en ny typ av "myCopter" flygande bilar . Vi såg också som eGenius flygplan krossade ett hastighetsrekord och Thomson Airways lanserade Storbritanniens första flygbolag som drivs med matolja . Gröna maskiner ut på gatorna, liksom BMW presenterade sin blixtsnabba Motorrad E-Bike och påven Benedictus XVI gjorde ett M-klass Mercedes hybrid Popemobile .

I andra nyheter, fick alternativa energikällor stora marken som en rapport visat att USA nu tar emot mer energi från förnybara källor än från kärnkraftverk . Under tiden satte vi segel för världens första förnybar energi ö , och vi grävde upp en övergiven burk gruva som har förvandlats till en 1,4 MW solenergi anläggning . Vi undersökte också den grönare sidan av tekniken i vår Ställ en Tech Geek serie som gadget expert (och Engadget grundare) Peter Rojas förklarade sätt att minska din bärbara dator strömförbrukning , nyckeln till energieffektiva gadget laddning , om konsten att din bärbara dator viloläge och det bästa sättet att återvinna din gamla kablar och laddare . Slutligen, som sommarhit sin topp tog vi en titt på några fräscha nya konstruktioner för roligt i solen - kolla in denna fantastiska illusion gräset världen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar