måndag 11 juli 2011

Cisco ökar stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för internet-besatt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Alla som har varit i en fullsatt stadion eller konsertlokal vet bättre än att förvänta sig att kunna surfa på webben eller till och med kolla e-post, om inte självklart enheten råkar vara kompatibel med en underutnyttjad vissa uppgifter enbart nätverk . Ett nytt initiativ från Cisco , men syftar till att anslutning till över-mättade massorna. Företagets Ansluten Stadium WiFi buntar av Aironet 3500p åtkomstpunkten, som utformats speciellt för "high-density stadion och driftsättningar arena", med strategiskt placerade antenner som riktar färre platser med samma mängd genomströmning - troligen liknande den 884-enhet-nätverk AT & T utplacerade på Cowboys Stadium för Super Bowl XLV. Vi hoppas att den lättare belastning placeras på bärare - och redan skyhöga biljettpriserna - skulle bidra till att göra Ansluten Stadium en kostnadsfri tjänst , men viktiga ord som "inköp" och "monetizeable" i nätverk bolagets tillkännagivande få oss att tro att vissa greenbacks är benägna att byta ägare när tjänsten lanseras i den verkliga, uppkoppling-utmanade värld överfulla lokaler.

Fortsätt läsa Cisco förstärker stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för internet-besatt (video)

Cisco ökar stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för Internet besatt-(video) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wi-Fi Planet | källa Cisco blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar