måndag 25 juli 2011

Amazon kort drar Cosmo Black Nintendo 3DS på grund av "inventering frågor," återinföra den ögonblick senare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/amazon-briefly-pulls-cosmo-black-nintendo-3ds-due-to-inventory/:
Här är en konstig en. Tidigare idag hörde vi (och bekräftade) rapporterar att Cosmo Black Nintendo 3DS var inte tillgänglig för köp direkt via Amazon. Vi följde upp med företaget att gå till botten med saker, och matades denna förklaring från företagets talesman:

"Vi fick feedback från kunderna att det kan finnas en inventering problem med Cosmo Black Nintendo 3DS. Integriteten av produkten inte är under översyn. Kunderna kan fortfarande köpa Amazon.com erbjudande Aqua Blå Nintendo 3DS dock Amazonas . com erbjudande om [det] svart Nintendo 3DS har tagits bort tills inventeringen problemet är löst. Det är inga problem med Cosmo Black Nintendo 3DS enheterna själva. Detta är en intern inventering problem som kom till vår uppmärksamhet från kunder, och vi tittar in i den och kommer att lösa så fort som möjligt. "

Det visade sig, "så snart som möjligt" betydde "tre minuter senare." Från och med detta ögonblick i tiden, är den handhållna tillgängliga och i lager över på världens mest kända e-tailer, med kläderna bekräftar för oss att försäljning "har återställts." I varje fall antar vi att detta tjänar till att klargöra en sak och samtidigt få till stånd en helt separat fråga - det finns inget fysiskt fel på 3DS mån Amazons fråga, men hur i all världen är dess inventering laget reagerar som snabbt?

Amazon kort drar Cosmo Black Nintendo 3DS på grund av "inventering frågor," återinföra den stund senare ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar