måndag 25 juli 2011

HTC Salsa diken sin Facebook-knappen för Weibo i Kina

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/htc-salsa-ditches-its-facebook-button-for-weibo-in-china/:
När är en " Facebook-telefon "inte Facebook-telefon? När det är i Kina. Även om detta handenhet kan se ut som en HTC Salsa först glace, om man tittar lite närmare ser du att det välbekanta lilla blå knappen har ersatts med ett för Sina Weibo sociala nätverk. Så att ni tycker att detta är bara ett annat KIRF , dock kan du vara säker på detta verkligen är den verkliga affären, och en ganska stor sak för HTC, med tanke på att Weibo har omkring 150 miljoner totalt användare och 50 miljoner aktiva månatliga användare. När det gäller själva telefonen, det var i stort sett oförändrat på annat sätt, med den packning en 800MHz processor och en 3,4-tums 480 x 320 skärm, tillsammans med Android 2.3.3 med Sense 2,1 på topp. Chef på tidigare avbrottet för en video, och slog källan länken nedan för en närmare titt.

Fortsätt läsa HTC Salsa diken sin Facebook-knappen för Weibo i Kina

HTC Salsa diken sin Facebook-knappen för Weibo i Kina publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 05:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget , Engadget kinesiska | källa Sina | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar