måndag 25 juli 2011

Påslagen: En trehövdade Lion

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/switched-on-a-three-headed-lion/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Switched On , en kolumn om konsumenternas teknik.
Kerberos, hunden från Hades som lånat ut sitt namn till en MIT utvecklat nätverk autentiseringsprotokoll, ofta visualiseras som har tre huvuden. Men om hundar kan ha flera huvuden, varför kan inte andra tekniken arter? Många av funktionerna i Lion har effekt för olika typer av användare, och värdet användarna ser i dem kan mycket väl bero på vilket ansikte de tenderar att visa.

Den nya användaren. Lion är den största förändringen användargränssnitt till företagets stationära erfarenhet sedan debuten av Mac OS X. Med Mac hårddisken dold som standard, full-screen program som döljer menyraden, och allestädes närvarande rullningspilarna tas ut på betesmark, avstår den även med några konventioner användargränssnitt som har funnits sedan den ursprungliga Mac. Fokus på multitouch - samtidigt som mer flexibilitet inom användargränssnitt - är inte lika självklara. Sammantaget dock bör den gradvisa övergång från contrivances som fönster, menyer och rörigt ikoner göra det mindre skrämmande för nya användare.

IPAD användare. Man kan bara undra vilka funktioner efterträdare till Snow Leopard kan ha lekte hade Apple inte lanserade iPad. De mest framträdande designtemat i Lion har få inslag användarens upplevelse av Apples tablet till Mac. Detta belyses bäst genom Launchpad, iPad-liknande samling av glidande startskärmar, och full-screen program, men inkluderar även stöd för helskärmsläge apps och buntning av Mac App Store introducerades med Snow Leopard.

Fortsätt läsa påslagen: En trehövdade Lion

Påslagen: en trehövdad Lion ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 18:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar