måndag 25 juli 2011

Sony Cyber-shot TX55 förpackningar 16,2-megapixel sensor, lovar "extremt låga" ljud i svagt ljus

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/sony-cyber-shot-tx55-packs-16-2-megapixel-sensor-promises-extr/:

Med punkt och skjuta kamera tydligen nu upp mot en megapixel vägg, är tillverkare fokuserar på att lägga egendomliga nya funktioner för att hålla dig hooked på att uppgradera cykeln. Sonys nya Cyber-shot TX55 omfattar flera sådana tillägg, som "fantastisk" 3D bildtagning "mycket låga" ljud, och en ny digital zoom teknik som kallas för pixel Super Resolution, som lovar att fördubbla kamerans 5x optisk zoom och samtidigt fånga 16,2 megapixels bilder med full kvalitet. Vi är lite skeptisk till det där sista, men om, värt 350 kamera verkligen kan leverera sitt löfte, då kan vi bara har en vinnare. Sony säger att det finns också snabba autofokus som kan låsa motivet på 0,1 sekunder, optisk bildstabilisering, en 3,3-tums OLED-pekskärm, och 1080i AVCHD-video. Den innehåller också några funktioner som finns på den högre änden NEX-C3 , såsom bild-effekter, och en 42,9-megapixel svepande panoreringar läge. Sony har ännu inte helt nix Memory Stick-facket, bland annat en med TX55, men det finns också MicroSD stöd för dem som föredrar att dra fördel av att fler prisvärda minneskort standard. Vi är ännu inte övertygad om att alla peka-och-tryck-cam nya funktioner utföra samt Sony antyder, men om de gör, kan TX55 med vara värt $ 350 prislapp när den träffar butiker i september.

Fortsätt läsa Sony Cyber-shot TX55 förpackningar 16,2-megapixel sensor, lovar "extremt låga" ljud i svagt ljus

Sony Cyber-shot TX55 förpackningar 16,2-megapixel sensor, lovar "extremt låga" ljud i svagt ljus publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar