måndag 25 juli 2011

Facebook har precis släppt en engagerad iPad, förutom att det inte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/facebook-just-released-a-dedicated-ipad-app-except-it-didnt/:
Mark Zuckerberg rufsade några fjädrar när han sade IPAD "är inte mobil" tillräckligt för att förtjäna en egen Facebook-app. Men nu är det U-sväng då TechCrunch bara visade att inte bara Facebook skapat en fullfjädrad iPad, de har även släppt den -. Om än i hemlighet. Koden ligger begravd i gårdagens uppdatering till iPhone och det är helt körbar på jailbroken tablets. Vad är programvaran ut? Tja, TechCrunch räknar de vänstersidig navigationssystem och användning av overlay menyer är "stor", som är förmågan att chatta med kompisar och samtidigt göra andra Facebook uppgifter i liggande läge. Det finns också en ton av skärm griper vid källan länk som berättar mycket av historien. Men det säkert inte kommer att dröja länge innan vi kan göra våra egna sinnen upp.

Facebook har precis släppt en engagerad iPad, förutom att det inte ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 06:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar