måndag 25 juli 2011

Gigabyte G1 Assassin moderkort är en sista-gen gamer dröm

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Assassin
För ett moderkort, är det G1 Assassin från Gigabyte säker grann och faktiskt ganska intressant. Först och främst, att Killer E2100 har nätverkslösning från Bigfoot integrerats i styrelsen, som har Creatives X-Fi -ljud. De tre-åriga X58 chipset i centrum börjar se lite lång i tanden, men med stöd för trevägs-SLI eller fyrvägs CrossFireX, 24 GB RAM-minne och Intels Extreme Edition-processorer, du vann nog " Missa Sandy Bridge alltför. Börjar på runt $ 450 Assassin är inte för alla, men hardcore gamers bestämt sig för att pressa varje uns av prestanda ur sina installationen kommer inte att bli besviken. I ett olyckligt fel på G1 är timingen - nästa generations av high-end prestanda delar från Chipzilla är runt hörnet. Har dock att banan klipp-formad kylfläns för att räknas som något. Vi vet att du vill riktmärken, så kolla in kommentarer nedan.

Läs - HotHardware
Läs - Legit recensioner
Läs - överklocka 3D
Läs - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin moderkort är en sista-gen gamer dröm ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 12:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar