måndag 25 juli 2011

Sanya Skypump laddar din EV, lyser parkeringsplatser med hjälp av vind och strålar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/sanya-skypump-charges-your-ev-illuminates-parking-lots-using-wi/:
Så du är den första personen i stan för att anta en elbil (EV), även clearing rum för att 240v laddstationen i garaget. Men vad gör du när du vågar långt hemifrån, kantning förbi 200 mil märke på din Tesla Roadster ? Tja, om Sanya Skypump någonsin ser dagens ljus (från dess 150-watts solpanel) kommer hybrid sol / vind turbindrivna laddstationen att göra sin väg till parkeringsplatser runt om i världen, hopkoppling med en GE WattStation till ladda upp din EV när du handlar på köpcentret, eller bläddra en viss teknik plats från kontoret. Den WattStation kan teoretiskt ladda EV i fyra till åtta timmar, men vi är inte säkra på hur dessa siffror översätta med denna specifika konfiguration. Det Skypump Systemet bygger på Sanya är gatlykta, som du kan se i all sin snurrande ära i BoB musikvideon remix bara förbi paus.

Fortsätt läsa Sanya Skypump laddar din EV, lyser parkeringsplatser med hjälp av vind och strålar (video)

Sanya Skypump laddar din EV, lyser parkeringsplatser med hjälp av vind och strålar (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 19:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Inhabitat | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar