måndag 25 juli 2011

Facebooks Secret iPad Exposed [Bilder]

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tKnWk0BdPB4/:

Så, vi visade bara grymma hemlighet att Facebook är iPad är faktiskt redan ute, gömd inne i iPhone. Nu är det dags att visa det till dig.

Jag har spelat med app för mycket av den natten, och det verkar solid. Visst, det finns ingen garanti för att detta är vad Facebook kommer att lansera när iPad inte officiellt hit, men det ser ut och känns lagom.

Efter månader av tona ner vikten av att ha en iPad, och istället spela upp HTML5 har Facebook spenderat klart en tid arbetat med detta. Samtidigt är det en HTML5-rik erfarenhet, med saker som de News Feed är befolkat detta sätt. Men andra saker, som bilden uppladdningar helt enkelt inte kan göras utan inbyggd kod vid denna tid.

Vid slutet av dagen skulle jag använda det här programmet över hela webbplatsen, som fungerar ganska bra på iPad redan? Absolut. Jag kan inte vänta på att denna app för att verkligen starta.

Nedan hittar många bilder.

Uppdatering: Vi har precis pratat med en källa som hade tidigare sett programmet och säger att detta är i själva verket App Facebook hade för avsikt att lansera inom kort. Vi får se om det blir påskyndas nu.

photo 1-4 Sidebar with Settings Photos Photo Options 2 Photo Gallery Photo Options 3 Log-In Screen photo 1-5 Horizontal Photos <

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar