måndag 25 juli 2011

MacBook Air recension (mitten 2011)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Det kommer en tid då denna jätte, företags-som utfärdats laptop stannar passa in i din livsstil. När du drar runt ett Kensington rulle fall bara inte göra. När du börjar höra sirenen GLAD RÖST av något tunnare, lättare, och kanske lite mer lockande. För år MacBook Air har varit att svelte fresterska skrek ditt namn, men det har alltid varit lite för långsam - visar alla och ingen gå. Det hade inte makten och livslängd att göra det en allvarlig utmanare för din seriösa känslor.

Inget mer. Med sin senaste uppdatering, har Apple tagit det som en gång var en Manilla-klädda nyfikenhet och förvandlat det till ett legitimt maskin, inte bara en kvav snygging. Bra, också, för döden av plast-klädda MacBook betyder att Air nu Apples enkel bärbar. Trötta resenären som söker en bärbar dator som kommer att lätta din last, och det måste sägas, din plånbok också? Detta kan bara vara det.

Fortsätt läsa MacBook Air recension (mitten 2011)

MacBook Air recension (mitten 2011) dök ursprungligen på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar