måndag 25 juli 2011

Masterpiece: Rocket Jockey för PC-du hörde mig

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Yz8ILHbPXmM/masterpiece-rocket-jockey-for-the-pc-1.ars:

"Det är din grundläggande pojke-möter-raket, pojke-förlorar-raket, pojke-får-drog-längs-marken-och-krossad-mot-vägg-historia."

Ovanstående citat är från rutan för Rocket Jockey, en PC-spel som släpptes 1996 och hade många strejker mot det. Systemkraven var brant för tiden, så man var tvungen att ha en relativt hög-end system för att köra det bra. Den levereras utan multiplayer av något slag, även om det fanns en patch som lade till LAN-spel släpptes månader efter spelets lansering. Spelet såg inte direkt imponerande i skärmdumpar, och det var svårt att förklara.

Å andra sidan hade spelet stil, och de få av oss som fastnat med det och spelade för någon tid blev förälskad. Rocket Jockey har en trogen efter, även om det inte lika känd som andra spel på vår Masterpiece lista . För soundtracket, åtgärden och den rena bollar av sak, anser vi att det förtjänar att äntligen få lite erkännande.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar