lördag 30 juli 2011

BMW lanserar nya i3 och uppfräschade I8 begrepp, väntar vi våra bilar framtid (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
BMW har varit retas oss med sin vision för elektrisk motoroing år, och idag, gott folk, fortsätter trenden. Den tyska automaker har presenterat två begrepp från sitt kommande i sub-märke : de stadsboende i3 och en rehashed version av sin i8 . Det är första gången vi officiellt sett mindre av de två, som bilen tidigare känt som Megacity hade bara varit spionerat på en officiell göra och under den rutinmässiga tester vid polcirkeln . Det kommer distanser fyra peeps med sin 150 km räckvidd (cirka 100 miles) och accelererar från 0-60mph på cirka 8 sekunder. Liksom för dem med olika ångest , kommer det tyska företaget lindrar sådana farhågor med en extra rad-förlängning motor dubbade "Rex". Antingen variant kunde landa i ditt garage under 2013, där du kommer att kunna upp dem i sex timmar med ett vanligt uttag, eller upp till åttio procent inom en timme om du skakar en spiffy hög kapacitet laddare.

Den i8, som du kommer ihåg för sin radikala aerodynamisk design och hybrid diesel-elektriska drivlina, har fått en uppsjö av aerodynamiska tweaks och hanteras som skräppost sin oljepanna, välja en bensin istället. Motor swap undan, dricker den sportiga coupé tydligen bara 2,7 liter per 100 km - 87 mpg för jänkare (!) - Som är overkligt i en bil som kommer att öka till 62mph på 4,6 sekunder. Ljud för bra för att vara sant? Vi får vänta till 2014 för att se om München kan göra bra på dessa löften, men under tiden får du gärna ta del av de gallerier, videor och PR efter rasten.

Gallery: BMW i Familj

Fortsätt läsa BMW lanserar nya i3 och uppfräschade I8 begrepp, väntar vi våra bilar framtid (video)

BMW lanserar nya i3 och uppfräschade I8 begrepp, väntar vi våra bilar framtid (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 14:42:00 EDT. Vänligen se vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar