lördag 30 juli 2011

LauncherPro dev är skinnable UberMusic spelare träffar äntligen Android Market

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/29/launcherpro-devs-skinnable-ubermusic-player-finally-hits-the-an/:
Vi var ordentligt förälskad i LauncherPro utvecklare Federico Carnale dåvarande namnlös musik app första gången vi såg den i beta , vilket Metro UI stylad uppspelning för att våra Android livsstil. Nu UberMusic v1.0 finns på Android Market, flexar sina anpassningsbara färdigheter för den furstliga summan av $ 3.49. Inte tror att det är bara några ripoff Men medan en av skinn (som också kan hittas på marknaden) är en Zune lookalike, kan utomstående få det att se men de kanske gillar, även widgets. Om du missade vår demo första gången kan du kolla in videon efter pausen att se varför vi är så glada, eller slå källan länk för att köpa nu. Allergisk att spendera pengar på apps? Ge inte upp hoppet, som skapare tweets en annonsfinansierad gratisversion kan vara på väg också.

Fortsätt läsa LauncherPro dev är skinnable UberMusic spelare träffar äntligen Android Market

LauncherPro dev är skinnable UberMusic spelare träffar äntligen Android Market ursprungligen visades på Engadget on Fri, 29 Jul 2011 19:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Fedecarnales (Twitter) | källa Android Market , UberMusic.com , Metro Skin | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar