lördag 30 juli 2011

Razers Electra hörlurar pumpar ut bas, hålla din röst "inline" för 60 USD

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/razers-electra-headphones-pump-out-bass-keep-your-voice-inlin/:
Är du en gamer och bas-älskare på en stram budget letar efter ett nytt headset? Razers Electra hörlurar kan bara vara din biljett för dubstepping via din nästa WoW raid . Dessa stereo burkar sporten en 40mm förare i varje öronkudde inställd på pumpa ut dalar, tillsammans med öronkuddar i syntetläder för att hålla dem bekvämt medan medhjälp i passiv brusreducering. För att sockra affären, så får du också två avtagbara kablar, varav en har en inline mikrofon, perfekt för on-the-go telefonsamtal medan din väg till 7-11 för Slurpee-bränsle, eller lite av TeamSpeaking när din Carcharias vilse. Den Electras kommer att finnas tillgänglig komma i oktober, men om du inte kan komma förbi den gröna höjdpunkter vi inte skylla på dig. Fullständig PR förbi paus.

Fortsätt läsa Razers Electra hörlurar pumpar ut bas, hålla din röst "inline" för 60 USD

Razers Electra hörlurar pumpar ut bas, hålla din röst "inline" för 60 USD ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 01:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar