lördag 30 juli 2011

Sätt Coin: YouTurn accelerometer-baserade system blinkers för cyklister

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/insert-coin-youturn-accelerometer-based-turn-signal-system-for/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.


Många av oss som cyklar i staden rida i ständig rädsla för att utnyttjas av en taxi, eller krossas av en buss. Det finns inget sätt att helt utrota risken att bli överkörd av en mycket större motorfordon, men att göra dig väl synlig - både på natten och under dagen - kan säkert göra skillnad. Smarta cyklister använder handsignaler långt innan de behöver för att göra en sväng, men YouTurn signalsystem syftar till att göra dessa indikatorer svårt för förarna att missa, med en accelerometer-baserade gadget som lyser upp en pil i riktning mot din tur. Om du vill svänga vänster, till exempel, bara peka din hand till vänster, och enheten kommer att blinka en gigantisk gul Chevron. Prototypen du ser i videon nedan är integrerad med en handske, men den slutgiltiga versionen kommer helt enkelt fästa på baksidan av din hand, och kan lagras i en påse när du inte är på din cykel. Det finns inget omnämnande av hållbarhet eller tätskikt, men eftersom uppfinnaren mål är att öka säkerheten, föreställer vi oss att han kommer att vidta försiktighetsåtgärder för att undvika elektriska stötar i regnet.

YouTurn inventering Jack O'Neal lanserat en kicken sida för att hjälpa till att finansiera sitt projekt, och tar emot förbeställningar på $ 50 per styck. Det finns inga slutliga priset anges vid denna punkt, men 50 spänn för en första-run YouTurn var vi glada att få pant. Vi hoppas få se O'Neal träffa sin finansiering mål och skicka dessa till produktion, men tills dess kommer vi att fortsätta leta båda hållen och hoppas på det bästa.

Fortsätt läsa in Coin: YouTurn accelerometer-baserade blinkers för cyklister

Sätt Coin: YouTurn accelerometer-baserade blinkers för cyklister ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kicken | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar