lördag 30 juli 2011

RZA presenterar märkesvaror hörlurar linje, hoppas du inte lämnar Shaolin utan dem

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/rza-unveils-branded-headphone-line-hopes-you-dont-leave-shaoli/:
Den andra rappare tillbringar förmodligen en massa tid att göra narr av dig när du inte har en egen linje av hörlurar. Wu Tangs RZA kan tack och lov dra en suck av lättnad när han blir medlem av de inte så allomfattande klubb som redan innehåller den lik av Dr Dre , Ludacris , och 50 Cent . Den Gravedigga ibland kallas Bobby Digital är att samarbeta med WESC att föra världen Chambers, en linje av över-ear-hörlurar med blinkande lysdioder som lyser upp i takt med din musik. Chambers kommer i två versioner - en som riktar sig till konsumenter och en annan som syftar till proffs. Linjen är inställd på att lanseras den 26 augusti. Det är inte riktigt lika häftigt som $ 500 Ghostface Killah docka från några år tillbaka, men det är en början.

Fortsätt läsa RZA presenterar märkesvaror hörlurar linje, hoppas du inte lämnar Shaolin utan dem

RZA presenterar märkesvaror hörlurar linje, hoppas du inte lämnar Shaolin utan dem ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 09:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa WESC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar