lördag 30 juli 2011

Vecka i Apple: batteri hacka, Hulu rykte och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Alla har återhämtat sig från sin post-Lion-installation baksmälla än? Eller har du skjutit bort det i hopp om att undvika nya OS huvudvärk? Hursomhelst var denna veckas topp Apple-nyheter på Ars härligt ljus på Lion, i stället fokusera på Apple batteri "hacka", uppdateringar iOS läser program, en hårddisk minns, och den nya MacBook Air inälvor. Och det är bara början!

Hur en säkerhet forskare upptäckte Apple batteri "hacka" : Säkerhet forskare Charlie Miller har hittat ett sätt att hacka den "smarta" batterier i Apples bärbara datorer, vilket kan resultera i en icke-fungerande-eller ännu värre, exploderande batteri. Hacket blev möjligt på grund av en enkel och säker blunder på Apple, och Miller detaljerade till Ars hur han snubblade på det i första hand.

iOS läsa apps börja dikning utanför butiken länkar i drivor : Apples 30 juni deadline för innehåll-baserade apps till dike sina länkar till externa butiker har kommit och gått. Men som i slutet av juli närmar sig, har hög profil app beslutsfattarna börjat göra det i drivor, vilket signalerar att Apple äntligen sätter sin fot ner på de nya reglerna.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar