lördag 30 juli 2011

Google vill snabba upp din webbplats, medan motstå frestelsen att sälja dig saker

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/google-wants-to-speed-up-your-site-resist-the-urge-to-sell-you/:
Google har massor av saker att gå för det, men tålamod har aldrig riktigt varit högt på listan - inte så konstigt, egentligen, för ett företag som sysselsätter skotrar för att komma runt hallarna av sina kontor. Sökningen jätten har tagit ett liknande förhållningssätt till webben, som erbjuder ett antal tjänster för att hjälpa till att snabba upp saker runt den gamla rören. Sidan hastighet tjänst är det senaste helt enkelt heter initiativ på den fronten, som tydligen har erbjudit fart förbättringar på 25 till 60 procent på ett tidigt test faser. Hur denna magiska livgivande arbete? Google tar tag innehåll från dina servrar, skrivs sidorna med prestanda bästa praxis, och skickar ut dem genom sina egna servrar. Tjänsten har höjt på ögonbrynen, men Google insisterar på att sidan hastighet tjänst handlar om att förbättra prestanda, inte att samla in information för framtida reklam möjligheter.

Google vill snabba upp din webbplats, medan motstå frestelsen att sälja dig saker ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 00:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Alla D | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar