lördag 30 juli 2011

Samsung Galaxy tab 8,9 Detaljhandel läge app gör sin debut på en Galaxy tab 10,1 (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/samsung-galaxy-tab-8-9-retail-mode-app-makes-its-debut-on-a-gala/:
Fortfarande längtan att ta reda på när Samsung Galaxy tab 8,9 kommer att släppas i hela världen? Bortsett från Sammys tidigare meddelats September övergång till de nordiska områdena , har det inte funnits några andra officiella ord på när resten av oss kan få våra vantar på ett - för att inte nämna att om en månad har gått sedan AT & T-banded 3G Galaxy tab 8,9 hit FCC . Det verkar som om vi vet mer snart men eftersom Samsungs tydligen gled ut en ny "app" som fungerar som en demo Retail läge för den kommande skiffer. Enligt uppgift, när butiken läget är hämtat från Samsung Apps och installeras med hjälp av lösenord "5444" kommer att ge dig åtkomst som behövs för att få det körs på en aktuell Galaxy tab. Du hittar en video av TouchWiz fyllde demo efter pausen, men inte får glada ändå, det är som körs på 10,1-incher. Tålamod, vänner. Tålamod.
[Tack, Will]

Fortsätt läsa Samsung Galaxy tab 8,9 Detaljhandel läge app gör sin debut på en Galaxy tab 10,1 (video)

Samsung Galaxy tab 8,9 Detaljhandel läge app gör sin debut på en Galaxy tab 10,1 (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 10:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa phonesturnmeon (YouTube) | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar