lördag 30 juli 2011

Google förädlar sökupplevelse för stora fingrar tablet ägare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-refines-search-experience-for-big-fingered-tablet-owners/:
Har du problem med att välja dessa små band med din stora, ol 'siffror på att swanked ut platta? Oroa dig inte, det är Google gjorde bara några skiffer-vänlig förbättringar till dess bröd och smör söksidan, och det är tillgängligt för iPad och Honeycomb 3,1 + användare. På däck för denna UI uppdatera: en mycket förenklad sökresultatsidan, större storlek knappar och text, och en snabb tillgång knapp som finns under sökrutan som hoppar av dig till "Bilder, Videoklipp, Orter, shopping och mycket mer." Det finns också vissa visuella tweaks göras för att dess resultat bildsök, med förstorade förhandsvisningar, snabbare miniatyren lastning och kontinuerlig rullning. Om du inte ser denna revideras layouten ännu, sitta tight - uppdateringen förväntade att rulla ut under de närmaste dagarna.

Google förädlar sökupplevelse för stora fingrar tablet ägare publicerades ursprungligen på Engadget fre, 29 Jul 2011 22:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Mobile Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar