lördag 9 juli 2011

Elektronisk Direktbildskamera åtminstone får "elektronisk" och "kamera" delar höger (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/electronic-instant-camera-at-least-gets-the-electronic-and-ca/:
Det är svårt att föreställa sig i denna tid av omedelbar elektronisk tillfredsställelse, men tålamod brukade vara en dygd, och sitta stilla i tre eller så minuter medan en magisk låda tryckt upp en bild av våra likheter förmodligen inte verkar vara så mycket av en rutin. Niklas Roy, som gav världen en uppsättning robotliknande gardiner förra året, erbjuder upp den utan tvekan mistitled Electronic Omedelbar kamera, en återgång till den tiden, som kräver sina undersåtar att sitta still när den skriver ut sina svartvita bild på kvittot papper. Tack vare sin futtiga intern lagring (1 KB) kan kameran komma ihåg en enda rad i taget, dumpa den tidigare som den fångar nästa. Kanske kan du använda den tid det tar att få igenom ett skott för lite självreflektion - eller så kan du bara titta på en YouTube-video, som en efter pausen.

Fortsätt läsa Elektronisk Direktbildskamera åtminstone får "elektronisk" och "kamera" delar höger (video)

Elektronisk Direktbildskamera åtminstone får "elektronisk" och "kamera" delar höger (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 juli, 2011 01:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Niklas Roy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar