lördag 9 juli 2011

Eric Schmidt På Mäta Google + framgång

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AWcVqB4Tgvk/:

I sitt tal vid en presskonferens på torsdagen på Allen & Co konferens i Sun Valley, Idaho, tidigare Google CEO och nu arbetande styrelseordförande Eric Schmidt gav en 70 minuter prata med de relativt få reportrar som är här om olika aktuella Google frågor, däribland den mest aktuella av Google frågor, lanseringen av Google + .

När han tillfrågades av en reporter hur han skulle mäta framgång Google + Schmidt svarade giltigt, "Ja det har varit borta en vecka!" Innan du går med att säga att den största markör för dess framgång var att "en oändlig mängd människor är missnöjda eftersom de inte har sin inbjudan. "Han senare fortsatte med att säga att andelen personer som hade inbjudningar men inte släpper in på grund av hög efterfrågan var det största problemet tjänsten inför. "Vi är igenom det på måndag", sa han.

Schmidt verkade också nöjd med att folk verkade förstå att Google + var annorlunda än Facebook.

"Circles är särskilt väl lämpat för kontaktlistan du har i telefonen, har vi en något annorlunda syn på integritet. Vi försökte bygga upp ett system som du kan använda för relationer över tid. De människor som byggde Internet fick inte en stabil version av identitet, du måste ha identitet, i den meningen att du är en person, detta är vem du är här är dina vänner och så vidare ... Frågan på Internet är inte bristen av Facebook, är frågan på Internet bristen på identitet. "

På frågan av reportrar om Googles planerade så småningom att fylla i Google + med andra produkter, svarade Schmidt, "Ja, och det finns ett parti som kommer", säger att företags bokföring och annonser väntas, förutsatt Google + fortsätter att växa. "Vi testar saker och när det fungerar vi lägger mycket mer vikt vid det", sa han.

När den trycks in för att avslöja hur många människor som var en del av Google + betaversion Schmidt svarade: "Jag vet inte men det är en hel del."

Bild: Esthr


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar