lördag 9 juli 2011

Modern klassiker Limbo kommer till PS3, Ånga

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/M1Uv9AR8eIU/modern-classic-limbo-coming-to-ps3-on-july-19-steam-on-august-2.ars:

Limbo är lätt en av de bästa spelen att komma ut på Xbox Live Arcade. Vi har pratat om spelet på djupet , och vi har även haft en konversation om vad som slutar menade, med input från vår community . En en-av-en-slag konsttryck gavs också bort under våra onda dockan köra förra året .

Den dåliga nyheten är att spelet var exklusivt till Xbox 360. Den goda nyheten är att exklusiviteten är nästan över.

"Det har varit ett år sedan Limbo ursprungligen lanserades, och detta år har varit en otrolig tid för alla på Playdead" Playdead medgrundare Dino Patti skrev på PlayStation-bloggen . "Vi har fått feedback från många människor runt om i världen, och det har varit fantastiskt att höra om de erfarenheter människor har haft med spelet."

Han gav också ett officiellt releasedatum för Playstation 3-versionen: 19 juli i USA och den 20 juli för Europa. Andra regioner kommer att meddelas inom kort. Han retade även en extra överraskning laget kommer att dela inom en snar framtid.

Ifall du inte är ett fan av konsoler spelet kommer även till Steam den 2 augusti i hela världen .

Detta är ett fantastiskt spel, och jag är glad att fler människor kan spela det. Jag är säker på människor fortfarande kommer att klaga över att det inte kommer till deras Android-telefon eller Linux installerat, men ändå ... Detta är ganska bra.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar