lördag 9 juli 2011

Verizon driver senaste Thunderbolt uppdatering: löser reboot frågor, dödar gratis mobil hotspot

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/verizon-pushes-latest-thunderbolt-update-solves-reboot-issues/:
Inte agera som Verizon inte varnade dig : för Thunderbolt ägare som ser en tillgänglig programvaruuppdatering dyka upp på sin telefon i kväll, kommer de att placeras rakt mellan en sten och en bjässe till sten. Varför? Å ena sidan lovar Froyo OTA uppdatering till nix slumpmässiga omstarter , förbättra dataanslutning och fixa Bluetooth Avkänningsläge popup-fönster. Å andra sidan lägger en portion bloatware (V CAST Music, V videor CAST och My Verizon) samtidigt döda lust-värdig gratis mobil hotspot funktionen. Inte som transportören någonsin sagt att det skulle vara annorlunda komma början av juli, men det är verkligen ett fall för att plocka dina gift här. Om din T-bult verkar vara nynna tillsammans bara bra, skulle vi undvika nog lust att uppdatera till den senaste build. Om det är omstarter medan vi talar, väl ... lycka till att dra som utlöser.

[Tack till alla som skickade detta i]

Verizon driver senaste Thunderbolt uppdatering: löser reboot frågor, dödar gratis mobil hotspot ursprungligen visades på Engadget , lör, juli 9, 2011 02:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Polisen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar