lördag 9 juli 2011

Kinect hacka lovar du kommer att ha blommiga kjolar, och du kommer att gilla det (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/kinect-hack-promises-youll-wear-flowery-skirts-and-youll-like/:
Var inte blyg nu: vem av er som inte älskar plundra din mammas garderob och pröva på hennes paisley klänningar och träningsoveraller velour? Det är mer eller mindre idén bakom Virtual Dusch, en Kinect hack som jobbar på den hemliga spänningen smyga in i andra människors boudoirs. Till skillnad från vissa andra shoppa hackar vi sett går app än bara noppor på 2D bitar, men använder 3D-modeller så att de poster som formar sig dina lemmar, med skuggor och veck i den virtuella tyget förändras när du putsa för kameran. Att alla kommer artighet av ett speciellt fysikmotorn, medan app själv var skriven i C # tillsammans med Microsofts XNA-verktyg. Arbuzz, den grupp som drömt upp detta, säger att projektet är fortfarande ett pågående arbete, även om vi kan se detta också används för att lindra de som är allergiska mot köpcentra. Tills dess har du bara nöja sig med att titta på några andra killen arbete en knälång kjol.

Fortsätt läsa Kinect hacka lovar du kommer att ha blommiga kjolar, och du kommer att gilla det (video)

Kinect hacka lovar du kommer att ha blommiga kjolar, och du kommer att gilla det (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 8 juli 2011 23:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa Arbuzz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar