lördag 9 juli 2011

Vecka i Apple: pirater kontra iTunes Match, ännu mer iPhone-rykten

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

Det var en kort semester vecka i USA, men vi var ändå spola med nya iPhone och rykten iPad. Ars grävde också i några av de juridiska frågor som kan vara inblandade med iTunes Match och piratkopiering av musik, och vi diskuterade exakt hur mycket tid iPhone-användare spenderar spela spel i en månad. Om du behöver komma ikapp, här är Roundup:

WSJ: nästa iPhone vara "tunnare och lättare" än iPhone 4 : Källor till Wall Street Journal hävdar att Apples nästa generations iPhone kommer att ha en "tunnare och lättare" formfaktor, och att Apple kanske vill för 25 miljoner enheter från en enda leverantör.

Fråga Ars: iTunes Match att användas för att jaga musik pirater? : Massor av människor undrar om du registrerar dig för iTunes Matchen kunde avslöja den tvivelaktiga källan till deras kopia av Village People: s "Cruisin". Kommer Apple iTunes Match att sortera pirater ut från dem som faktiskt betalar för sin musik? Apple kommer inte att säga, men juridiska experter tror inte att de kommer.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar