lördag 9 juli 2011

Turtle Beach Xbox Chatta Adapter får hands-on behandling, beundransvärt untethers pratsam gamers

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/turtle-beach-xbox-chat-adapter-gets-the-hands-on-treatment-admi/:
Turtle Beach Xbox Chatta Adapter
Tillbaka på E3 presenterade Turtle Beach sin wire-befria Xbox 360 Bluetooth Chatta adapter medföljer sina XP500 headset (ett nytt badged PX5 ), men det fanns inga redogörelser för hur dongle utförs. Som nu har förändrats tack till Joystiq , som har fått sin tur vantar på en av tio prototyper. Spoiler: de är verkligen njuter av den lilla killen. Röstkvalitet rapporterades som "utmärkt" och enheten enkelt kopplas ihop med headsets. Det finns ingen irriterande laddningskabel krävs antingen som XBA juice från regulatorn, men det får tiden utvisa hur det påverkar batteritiden. Den stora sarkasm kritiker fann var att den enda knapp som fungerar som en mute / koppling och on / off, var ofta engagerade misstag - naturligtvis inte idealiskt för newb trash-prata. Visst, det är inte helt sömlös som Tritton s officiella utgrävningar, men Xbox aficionados skulle säkert vara underblåst om snart att ha alternativ för att dike dem chatta kablar för gott.

Turtle Beach Xbox Chatta Adapter får hands-on behandling, beundransvärt untethers pratsam spelare ursprungligen visades på Engadget fre, 8 Jul 2011 21:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar