måndag 29 augusti 2011

AT & T, T-Mobile och Verizon ge Isis mobilt betalningssystem en $ 100.000.000 öka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:

Hur konkurrerar du med Googles nya Plånbok mobila betalsystem? Jo, förvisso en $ 100 miljoner kontant infusion kunde inte göra ont. AT & T, T-Mobile och Verizon har planer på att investera just detta belopp i Isis , sade källor BusinessWeek. Detta belopp kommer sannolikt att växa, sedan han på Google är ingen liten bedrift, speciellt med tanke plånbok är redan igång, med rikstäckande butiksnät partners och stöd för MasterCard PayPass. Även Isis först gjorde sin debut förra året har Google Wallet, som offentliggjordes i maj, tagit tydligt ledningen. Isis är lite mer än en toppnivå hemsida på denna punkt, men med tre av landets största operatörer som ger stöd, det kunde ha en chans att komma ikapp - särskilt om de transportörer som väljer att inte samarbeta med Google lämnar Sprint som enda trådlös leverantör. Vi är glada att se några potentiella sund konkurrens för plånbok, särskilt med tanke på att det var att se ut som Google var redo att skapa ett monopol. Vi förväntar oss mycket mer att komma på Isis fronten, men under tiden, hålla fast vid dem plånböcker - mobilen betalningar kan vara i din framtid, men just nu, papper och plast där det händer.

AT & T, T-Mobile och Verizon ge Isis mobilt betalningssystem en $ 100.000.000 öka ursprungligen visades på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 07:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar