måndag 29 augusti 2011

Minecraft utvecklare släpper trailer för nytt spel Rullar

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iUpduzFMcsc/trailer-for-scrolls-from-minecraft-developers-released-at-pax-prime.ars:

En trailer för det kommande spelet rullar från Minecraft skaparen Markus "Notch" Persson släpptes till Kotaku idag under PAX Prime. Trailern visar upp den grafiska stilen i spelet, och det har en karaktär skapar en ritning av en bastant krigare som vi ser i korthet väcks till liv och engagerade i strid.

Bläddrar är tänkt som en korsning mellan spel samlarprodukter kort och strategi brädspel där spelarna använder sina uppsättning av rullar med tecken eller attribut för att kämpa genom världen, med både timing och positionering av rullar som bidrar till framgång eller misslyckande. Spelet utvecklas av Mojang, företaget som skapade Minecraft, och är skriven av Jerry "Tycho" Holkins av Penny Arcade, men den korta trailern inte förråda sin humor.

Scrolls webbplats , chefsdesigner Jakob Porser konstaterar att han avser att använda "ständigt föränderliga innehåll" i spelet och att spelarna kommer att utforska världen samtidigt finjustera sin arsenal av rullar för att maximera taktiska fördelar. Nyligen kom spelet under eld från Bethesda, utvecklare av Elder Scrolls-serien, för att använda ordet "rullar" i sin titel.

Trailern säger att Scrolls är "kommer så småningom", även tidigare pressmeddelanden har antytt att spelet kommer att finnas tillgänglig före slutet av detta år.

En video!
Trailer: Rullar

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar