måndag 29 augusti 2011

Samsungs chaton messaging-tjänsten ger gratis skicka sms till Android, Ios och BlackBerry (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:
Det ser ut som Samsung är på väg att doppa tårna i den mobila meddelandetjänster marknaden, med en ny tjänst som heter chaton. Tänkt att debut på veckans IFA , ger App textning, gruppchatt och bild / video att dela inte bara Samsungs Bada OS, men till Ios, Android och BlackBerry plattformar, liksom. Enligt den koreanska tillverkaren kommer den nya klienten att finnas i två versioner: en grundläggande en för funktionen telefoner och en annan, mer komplexa variation som gör att smartphone-användare att kommentera andra profiler, skicka animerade meddelanden och visualisera sina mest kontaktade vänner, som som visas ovan. Företaget planerar också att släppa en webbaserad version som skulle föra liknande funktionalitet till PC. Chaton är tänkt att gå live nästa månad (i mer än 120 länder och 62 språk), men du kan hitta mer information i demo-video och översatt PR, efter pausen.

Fortsätt läsa Samsungs chaton messaging-tjänsten ger gratis skicka sms till Android, Ios och BlackBerry (video)

Samsungs chaton messaging-tjänsten ger gratis skicka sms till Android, Ios och BlackBerry (video) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 06:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Sammy Hub | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar