måndag 29 augusti 2011

Inhabitat Veckan i Green: Belysning superbike, rörelseenergi generator och vibrerande handskar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/inhabitats-week-in-green-lighting-superbike-kinetic-energy-ge/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i grönt.

Det har varit en episk vecka för miljö-nyheter Inhabitat rapporterade att östkusten lattor sina luckor mot kraft orkanen Irene , som har kommit i spåren av en 5,6 jordbävning som skakade östra kusten från Virginia till New York. Vi sammanställt en rad tips för att hjälpa våra läsare rida ut stormen, och vi tog en närmare titt på sex kärnkraftverk som skakades av östkusten ovanliga skalvet. Vi visade även flera fantastiska exempel på högteknologiska arkitektur - den nyligen krönte världens högsta LEED Platinum byggnad och världens längsta tunnel , som Ryssland nyligen meddelat skulle spänner över Berings raka.

På tal om märkliga framsteg inom hållbara transporter, denna vecka tog vi på titt på vad som kunde vara mest kraftfulla elbilen på jorden , och vi förde dig footage av 200 km / h Belysning Superbike bryta ett världsrekord mark hastighet. Vi såg också eco fordon startskottet för grönare horisonter som Oliver VTOL presenterade en mycket effektiv flygplan med sex motorer , ett team av ingenjörer i Afrika konstruerat en DIY rymdfärja i en lokal trädgård, och den flygande ParaMoto Trike svävade i skyn. På temat flygresor, kanske du också vill kolla in våra sex tips för att flyga med små barn (utan Benadryl).

Det var en stor vecka för bärbar teknologi såväl som forskare presenterat en kraftfull rörelseenergi generator som passar i din sneakers. Vi såg också en vibrerande handske som förbättrar motorns prestanda, en haptisk handske som gör att blinda att se med sonar, och en rad antenn-inbäddade kläder som ger en diskret form av handsfree-kommunikation. Slutligen hörde vi Ashton Kutchers förutspår att bärbara tekniken kommer att bli nästa stora våg , och vi delade en gl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar