måndag 29 augusti 2011

Cisco förvärvar Maker samarbete programvara Versly

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Cisco morse announced att man har förvärvat San Francisco start Versly , ett privatägt företag som utvecklar verktyg för samarbete som kan integreras med Microsoft Office-program.

De finansiella villkoren för förvärvet har inte offentliggjorts, men alla Versly anställda kommer att integreras i Cisco Collaboration Software Group (CSG) vid utgången av förvärvet.

Versly bygger insticksprogram som gör det möjligt grupper av människor att samarbeta kring innehåll i Word-dokument, Excel-kalkylblad, PowerPoint-presentationer och e-post.

Från det ser ut, var den tjänsten fortfarande är i privat beta, så det här är en sammanfattning av exit för Versly.

Så här Murali Sitaram, VP och General Manager, CSG, Cisco, platser förvärvet:

"Samverkan är av högsta prioritet på Cisco. Med detta förvärv är vi förstärka vårt samarbete erbjudanden och förbättra användarens upplevelse genom att integrera sociala tekniker inom affärssystem individer och team använder på jobbet. "

Versly mjukvara kommer att integreras i erbjudanden som Cisco Quad, Jabber och WebEx.

Enligt sin CrunchBase profil , var Versly stöd av såddfinansiering upp från Accel Partners, Ventures Baseline, 500 Startups och ett par ängel investerare, inklusive Scott Dietzen, Kenny Van Zant, Jonathan Katzman och Rasool Rayani.

Företaget startades av förre BEA och Sun exec Benjamin Renaud och tidigare Yahoo-er Erik Eccles . Resten av laget är närmare här .


Företag:
VERSLY
Startdatum:
2009

Versly integreras med Word, Excel och Powerpoint gör det enkelt för grupper att hålla ordning och på rätt spår - närsomhelst, varsomhelst.

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar